CARS NEW

Thursday, March 21, 2013

Идва Jaguar XS


Jaguar има амбициозни планове за бъдещето, като се старае бавно да ги постигне и увеличи търсенето на своите модели.
Въпреки това, в момента най-важният модел на британския производител е бъдещия седан, който ще стане основен конкурент на BMW 3-Series, както и редица сходни модели в премиум сегмента.
Колата би трябвало да се нарича XS и основна претенция на Jaguar да представлява бъдещето на дизайна на компанията. Наскоро се появиха в Интернет снимки на прототип за изпитание, който все още е далеч от серийна версия и заимстващ за муле купето XF, така че за сега не можем да говорим за детайлите на дизайна на бъдещия модел.


Въпреки че Jaguar е известен с мощните си агрегати, като 4.2 и 5.0-литрови двигатели, сега вече изглежда, че основната характеристика на новия XS ще бъде сурова сила, но управляемост преди всичко в пестеливост.
Най-добрата в класа икономия на гориво ще бъде постигнато чрез лека алуминиева конструкция и 2.2-литров дизелов двигател, куплиран с нова 9-степенна ZF автоматична трансмисия, която е вече обявена за своите модели от Land Rover. Освен това, моделът вероятно ще получи купе, кабриолет и Комби вариант.


0 Comments:

Post a Comment



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online